Centifolia - Beautysalon, Huidverzorging en Huidverbetering

In onze schoonheidssalon houden wij van een persoonlijke aanpak, op basis van onderzoek. Wij vinden tijdens een schoonheidsbehandeling persoonlijke aandacht belangrijk.

Massages Centifolia

doonbeg_spa_massage_thumb

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is bedoeld om tot rust te komen of te ontspannen maar kan ook worden ingezet om uw spieren en bloedcirculatie te stimuleren en in burn-out en stress-situaties. Maar natuurlijk ook gewoon om heerlijk te ontspannen na alle verplichtingen die een dag met zich meebrengt.

Voordelen:

Klachten
Als u vaak nerveus bent kan een klassieke massage voor u erg rustgevend zijn en u helpen ontspannen. Het is de ideale manier om tot rust te komen. Ook bij bestrijding van vermoeidheid en spanningen kan een klassieke massage worden ingezet. Het is tevens erg effectief bij een te hoge spierspanning en storing in de lichaamsbeweging.

Prijzen
30 minuten: € 30,-
60 minuten:
€ 45,-
90 minuten:
€ 70,-

Hotstone massage

Een hotstonemassage -ook wel lavastone- genoemd is een lichaamsbehandeling vanuit de gedachte ‘Ziel, lichaam en geest zijn één. De behandeling met Hotstone is effectiever door het gebruik van de combinatie warmte en beweging. Hierdoor is het voor de masseur mogelijk om dieper het spierweefsel te masseren.

De behandeling wordt gegeven met vulkanische stenen op een temperatuur van 45-50 graden. Tijdens de behandeling worden zowel handen als stenen gebruikt.

Voordelen
Zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf hersteld helpt afvalstoffen afvoeren brengt organen in balans diepe relaxatie ontgifting

Klachten
Een hotstone massage kan worden ingezet tegen spierpijn, spierverstuikingen en spierspanningen. Maar een hotstone massage is ook zeker effectief bij een verminderde bloedcirculatie en bij rugklachten. Ook kan het worden ingezet tegen artritis, reuma, fybromyalgie en menstruatiepijn.

De sensatie van een Hotstone massage is niet alleen prettig bij bovenstaande klachten maar zeker ook als u eens goed wilt ontspannen.

Prijzen
60 minuten:
€ 50,-
90 minuten:
€ 70.-

Bamboe massage

Bamboemassage is een eeuwenoude massage die afkomstig is uit het oude China. Vanwege het gebruik van bamboe massage stokken wordt er tijdens de massage veel energie overgebracht, stimuleert het de bloedsomloop en het zelfhelende proces in het lichaam.

Een bamboemassage wordt gegeven in combinatie met een klassieke massage met voorverwarmde bamboe massage stokken.

Voordelen

Klachten
Zeker in het geval van spierknopen is deze massage uitermate geschikt. Dit omdat de massage erg diep gaat. Van een bamboemassage kunt u altijd genieten, hiervoor hoeft u –net als bij andere massages- geen specifieke klachten te hebben.

Prijzen
30 minuten: € 30,-
60 minuten:
€ 50,-
90 minuten:
€ 70,-

Mobiele Massage

Soms is het niet mogelijk om uzelf te verplaatsen naar de praktijk of heeft u hier simpelweg geen zin in of tijd voor. Handig is het in deze gevallen dat u kunt kiezen voor de mobiele massage. Hierbij kom ik bij u op locatie om de massage te geven.

Ik kom bij u langs met een massagemat. Het is dus belangrijk dat er genoeg bewegingsruimte is voor de masseur in een kamer met een prettige temperatuur.

Bij een mobiele massage kunt u kiezen uit de volgende behandelingen:

Uiteraard neem ik alle benodigdheden mee om u een goede massage te kunnen geven. Als u zelf al een massagetafel heeft, geef dit dan van te voren aan, dan kan hiermee rekening worden gehouden.

Een mobiele massage kan overal plaatsvinden. Bij u thuis of op kantoor, in een verzorgingstehuis of waar u dit maar wenst indien er voldoende bewegingsruimte voor de masseur is. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de mobiele massage.

Prijzen
90 minuten:
€ 90.-
120 minuten: € 120.-

Sportmassage

Niet alleen sporters kunnen gebruik maken van deze massage, heb je last van stijve schouders en nek door bijvoorbeeld stress of een verkeerde werkhouding dan kunnen er verhardingen in de spieren ontstaan.
Massage werkt ook heel goed om deze klachten te verminderen en het lichaam weer te laten ontspannen.

Ben je een fanatieke sporter, beginner of recreant dan weet je waarschijnlijk wel dat een goede voorbereiding op je sport met aandacht voor je lichaam heel belangrijk is.

Vóór het sporten een goede warming up en een stimulerende massage kunnen je net wat verder brengen en er voor zorgen dat je geen blessures krijgt.

-Bij een stimulerende massage wordt een goede doorbloeding van de spieren tot stand gebracht. De handgrepen bij de massage zijn sneller op elkaar volgend en er zullen tapotements ( kloppen met de handen) gedaan worden.
Dit heeft als doel de spieren in het lichaam te activeren en de prikkels door te geven aan het zenuwstelsel.

-Bij een dehydrerende massage, die volgt na een wedstrijd ( na ongeveer 30 minuten ) moeten de spieren weer tot rust komen, afvalstoffen moeten uit het lichaam verwijderd en knopen in de spieren weggemasseerd worden. De lymfeafvoer wordt gestimuleerd  en er vindt een algehele doorbloedings verbetering op.
De massage zorgt voor minder spierpijn, en bevordert het herstel.

De massages kunnen gedaan worden op rug/schouders, benen en armen.

60 minuten €50,00

You only have one body, make it last a lifetime!