Centifolia - Beautysalon, Huidverzorging en Huidverbetering

In onze schoonheidssalon houden wij van een persoonlijke aanpak, op basis van onderzoek. Wij vinden tijdens een schoonheidsbehandeling persoonlijke aandacht belangrijk.

Microdermabrasie Rotterdam

Microdermabrasie behandeling is een fantastische peelingtechniek, waarmee de bovenste huidlaag verwijderd wordt. Hierdoor komt er een zachte, frisse en gelijkmatige huid tevoorschijn. Uw huid blijft intact en de microdermabrasie behandeling is pijnloos.

De microdermabrasie behandeling is geschikt voor vele huidtypes en is heel effectief voor de vermindering van:

Microdermabrasie behandeling (90 min)

Bij micro-dermabrasie, letterlijk het “afslijpen van de huid”, wordt een straaltje aluminium microkristallen onder vacuüm op de huid gespoten. Deze straal neemt de dode huidcellen uit de bovenste laag van de opperhuid mee waardoor de huid geprikkeld wordt nieuwe cellen aan te maken. De behandeling is pijnloos en af te stellen op de gevoeligheid van uw huid. Littekens en fijne rimpels vervagen, en de huid krijgt een betere doorbloeding. Het resultaat is een frisser en gladder uiterlijk. Ook de onzuivere huid behoort tot het verleden. Testen geven aan dat al na één behandeling een verbetering van de huidstructuur van bijna 20% kan optreden. Dit is dan ook een behandeling waarbij u direct resultaat ziet! Voor deze behandeling wordt uw huid gereinigd en na de behandeling krijgt u een masker, gelaatsmassage en een op uw huidtype afgestemde voedende crème.

Prijs : € 74,50

Bekijk ook: Pedicure Rotterdam